Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Bakan Avcı Van'dan ayrıldı
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Bakan Avcı Van'dan ayrıldı

Gündem

Milli Eğitim Bakanı (MEB) Nabi Avcı, Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgesi Eğitim Çalıştayı'nın ardından Van'dan ayrıldı. Avcı, kar nedeniyle uçak seferlerinin iptal edilmesinden dolayı kara yolunu kullandı.

Milli Eğitim Bakanlığı’nın Van'da gerçekleştirdiği ‘Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgesi Eğitim Çalıştayı’ akşam saatlerinde sona erdi.

Yoğun kar yağışı sonucu uçak seferlerinin iptal edilmesi nedeniyle kara yoluyla Van'dan ayrılan Bakan Avcı, çıkışta gazetecilere kısa bir değerlendirme yaptı.

Bakan Avcı, değerlendirmesinde güzel bir toplantı gerçekleştirdiklerini belirterek, “Çok güzel görüşmeler oldu. 15 ilin milli eğitim müdürleri, milli eğitim müdür yardımcıları, ilçe milli eğitim müdürleri, maarif müfettişleri ile çok değerli bir toplantı gerçekleştirdik. Hem genel olarak sorunlarımızı irdeledik hem de il il durumumuzu gözden geçirdik. Farklı konularda en son durumumuzu gözden geçirdik ve çok güzel verimli bir toplantı oldu.” dedi.

Bakan Avcı, kar yağışı nedeni ile iptal edilen uçak seferlerinden dolayı kara yolu ile Diyarbakır'a gideceklerini, oradan da hava yoluyla İstanbul’a geçeceklerini söyledi. (Murat Dalgın-İLKHA)


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.