Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Bahçeli, Taşeron İşçilere söz verdi
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Bahçeli, Taşeron İşçilere söz verdi

Gündem

Kamu şirket personelleri derneği (KAŞİP) Genel Başkanı ve heyeti MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile görüşerek Taşaron İşçi sonununu göndeme alma sözü aldılar.



Türkiye taşeron işçisinin sesi kamu şirket personelleri KAŞİP derneği genel başkanı Hakan Aydın ve şube başkanları ile adeta Ankara’da kamp kurmuş ve taşeron işçilerinin kadro talepleri için çalmadık kapı bırakmıyorlar.

Kaşip Genel Başkanı Ankara programında görüşmedikleri siyasi parti, bakanlık, milletvekili ve sendika temsilcileriyle görüştü.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile Kaşip derneği işçi sorununu anlatı. MHP nin gündemine taşeron işçileri almasını taşeron işçilerin Türkiye'nin kanayan yarası olduğunu söyyleyen Hakan aydın, Mhp Genel Başkanı Devlet Bahçeli; Taşeron sorununu üç hafta sonra gündeme getirme sözü aldı.


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.