Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Aziz Hoca Sevenlerinin Omuzunda Son yolculuğa Taşındı
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Aziz Hoca Sevenlerinin Omuzunda Son yolculuğa Taşındı

Gündem

Dün akşam saatlerinde koronavirüs salgınından vefat eden Şanlıurfa'nın sevilen hocalarından Abdulaziz Kutluay (Aziz Hoca) sevenlerinin omuzunda son yolculuğuna uğurlandı. Koronavirüsten vefat eden Aziz Hoca'nın cenazesi için toplanan kalabalık, virüsün bulaş riskini artırmasından korkuluyor.

Şanlıurfa’da Aziz Hoca olarak bilinen Abdulaziz Kutluay, (Aziz Hoca)Eyyübiye ilçesinde bulunan Eyyüp Peygamber Camisinde kılınan cenaze namazının ardından defnedildi.
Şanlıurfa’da 70 yıllık hayatı boyunca ihtiyaç sahibi insanların yardımına koşan ve Aziz Hoca olarak bilinen Abdulaziz Kutluay, yakalandığı korona virüs nedeniyle tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. 

Şanlıurfa'da her kes tarafından sevilen ve kurduğu gönüllü Kuruluşlar Aşevi ile yetim ve yoksulların gönlünde taht kuran güzide alim Aziz Hoca'nın Cenazesine akrabaları ve çok sayıda vatandaş katıldı.
(RHAajans)


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.