Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Suriye Krizinin Etkilerini Azaltılması Projesi
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Suriye Krizinin Etkilerini Azaltılması Projesi

Gündem

Avrupa Birliği tarafından finansmanı karşılanan 'GAP Bölgesi’nde Suriye Krizinin Etkilerinin Azaltılması Projesi' kapsamında Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi'ne hibe olarak gönderilen iş makinesi, belediye yetkililerince teslim alındı.



Avrupa Birliği finansmanıyla Birleşmiş Milletler Kalkınma Programı (UNDP) ve Güneydoğu Anadolu Projesi Bölge Kalkınma İdaresi (GAP BKİ) Başkanlığı tarafından devam eden 'GAP Bölgesi’nde Suriye Krizinin Etkilerinin Azaltılması Projesi' çerçevesinde Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi'ne gönderilen iş makinesi, Çevre Koruma Daire Başkanlığına teslim edildi.
Daha önceki süreçlerde 3 adet iş makinesi temininin sağlandığı aynı proje çerçevesinde son gelen kepçe aracı ile birlikte hibe olarak alınan araç sayısı 4'e yükseldi. Atık sularda kullanılacak araç kazıcı ve yüklenici özellikleri barındırıyor. Kent merkezi ve ilçelerdeki atık sahalarda kullanılacak araç özellikle alt ve üst yapı çalışmalarında aktif olarak kullanılacak.


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.