Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Atatürk Barajı Sulama Birliğinden VAN'a yardım kampanyası
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Atatürk Barajı Sulama Birliğinden VAN'a yardım kampanyası

Gündem

Van’da meydana gelen depremden dolayı Şanlıurfa Atatürk Barajı Sulama Birliği Başkanlığı depremzedeler için VAN'a yardım kampanyası başlattı.

Atatürk Barajı Sulama Birliği Başkanı Osman AYDOĞDU konuyla ilgili olarak Yaylaklı hayırseverleri duyarlı olmaya davet etti.
Başkan AYDOĞDU; “Van’da meydana gelen doğal afetten dolayı hayatını kaybeden kardeşlerimize rahmet diliyorum. Van Erçişteki arkadaşlar ile yaptığım görüşmede battaniyeye ve çadıra çok ihtiyaçları olduğunu belirtiler. Bu yüzden Atatürk Barajı Sulama Birliği olarak Çevre köylerle yaptığımız görüşmeler neticesinde 50 adet çadır - 500 adet battaniye ve yatak'ı Vanlı depremzedelerin yaklaşan kış şartlarından daha fazla etkilenmemesi için Yaylaklı ve çevre Köylerimizdeki hayırseverlerin katkısı ile topladığımız 50 adet çadır - 500 adet battaniye ve yatak'ı göndereceğiz” dedi.

Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.