Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Arınç Rehineler için Bursa'daki programlarını iptal etti
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Arınç Rehineler için Bursa'daki programlarını iptal etti

Gündem

Bir takım açılış ve ziyaretler için Bursa'da bulunan Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, serbest bırakılan rehinlerle ilgili gelişmeler üzerine programlarını iptal ederek Ankara'ya gitti.

Bir takım açılış ve ziyaretler için Bursa’da bulunan Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Bülent Arınç, IŞİD tarafından rehin alınan konsolosluk personeli ve ailelerinin serbest bırakması üzerine, Bursa’daki tüm programlarını iptal etti. Vanlı işadamlarıyla bu sabah kahvaltıda bir araya gelen Arınç, buradaki toplantıyı da kısa kesip Ankara’ya gitti.

Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, Bursa’da yaşayan Vanlı sanayici ve işadamlarıyla bir araya geldi. Özel bir kahvaltı sofrasında gerçekleştirilen toplantıda konuşan Arınç, “Bursa sanayisi, sağladığı istihdam ve yaptığı ihracat ile Türkiye ekonomisinin lokomotif şehirlerinden biridir. Bursa’da faaliyet gösteren Vanlı işadamları kardeşlerimiz, hem Bursa’nın hem de ülkemizin ekonomisine önemli katkı sağlamaktadır.” dedi.

Arınç, “Yaklaşık 3 aydır uykularımızda bile 49 kardeşimizi düşünüyorduk. Hükümetimiz bugüne kavuşabilmek adına gecesini gündüzüne katarak çalışmalar yürüttü. Ne mutlu bizlere ki, bugüne bu mutlu haber ile uyandık.” şeklinde konuştu. 

Arınç, Musul’da kaçırılan ve içlerinde Musul Başkonsolosu’nun da bulunduğu 49 kişinin serbest kalmasının ardından Ankara’ya gitmek üzere toplantıdan erken kalktı. (Zeki Aras/Sezer Özer-İLKHA)







Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.