Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Arap Şeyhleriyle İlgili Şok İddia!
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Arap Şeyhleriyle İlgili Şok İddia!

Gündem

Usta gazeteci Abdurrahman Dilipak, rüşvet ve yolsuzluk operasyonu ile ilgili çok çarpıcı bir iddia ortaya attı. Dilipak 'Arap Şeyhleri'nin yolsuzluk operasyonu için Türkiye'ye para gönderdiğini iddia etti.

Usta gazeteci Abdurrahman Dilipak, , Beyaz TV ekranlarında yayınlanan 'Dinamit' canlı yayınına telefon bağlantısıyla katılarak, Arap şeyhlerinin operasyonculara para aktardığı öne sürdü.

Tayyip Erdoğan'a yöneltilen tehdit, aynı zamanda Mursi'ye yöneltilen tehdittir. Bakın başka bir şey söyleyeyim. Şu anda Suudi Arabistan'da, Dubai'de, Kuveyt'te arkası arkasına toplantılar yapılıyor. Türkiye'deki bu operasyonun sürdürülebilmesi için Arap şeyhleri Türkiye'ye kaynak aktarıyorlar.

Dilipak 6 ay önceden bilmiş ve uyarmış!

"BU ADAMI BİTİRİN" DİYORLAR'

Devam edelim; "bu adamı bitirin" diyorlar. Çünkü kendi geleceklerinden rahatsızlar. Tayyip Erdoğan'ın İslam dünyasına verdiği mesaj, umut, insanların inandıkları gibi yaşamaları yücelten bir hareketi tehdit olarak görüp, Tayyip Erdoğan'dan nefret ediyorlar. Ama bu Arap halkının genel tavrı değil.


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.