Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Arama noktasına giren PKK'li rastgele ateş açtı
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Arama noktasına giren PKK'li rastgele ateş açtı

Gündem

Sokağa çıkma yasağı ilan edilen Diyarbakır'ın Sur ilçesinde şiddetli çatışmalar devam ederken Dağkapı'da arama noktasında fark edilen bir PKK'li rastgele ateş açtı. Kadının görüntüleri kameralara yansıdı.

Diyarbakır'ın Sur ilçesinde ilan edilen sokağa çıkma yasağının ardından başlayan çatışmalar devam ederken, Dağkapı Şeyh Said Meydanı’nda arama noktasından geçmeyen çalışan PKK’li bir kadın polise ve sivillere rastgele ateş açtı. PKK’li kadın daha sonra polis tarafından vurularak öldürüldü.

Görgü tanıkları çıkan çatışmalarda, PKK'lilerin rastgele sağa sola ateş ettiklerini, PKK'li kadının da barikat kuran polislerin arama yapması üzerine 3 el ateş açtığı, bir polisin sırtından yaralandığını ve polisin karşılık vermesiyle kadının olay yerinde öldürüldüğünü belirtiler.

Olayda yaralanan polisin hastaneye kaldırıldı.

Öte yandan saat 05.00’da 6 mahallede sokağa çıkma yasağı ilan edilen Sur ilçesinde PKK’lilere yönelik baskınlar sürüyor. Silah seslerinin geldiği iç bölgelerde ise zaman zaman patlama sesleri geliyor.

Patlayıcıları döşendiği hendeklerin kazıldığı sokaklara giren bir zırhlı polis aracı ise mayın patlaması sonucu hasar gördü.

Operasyonlara havadan helikopterlerle de destek verildiği görülüyor.
(İLKHA)


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.