Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
SGK'ya flaş operasyon! Çok sayıda gözaltı var
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

SGK'ya flaş operasyon! Çok sayıda gözaltı var

Gündem

Aralarında İzmir SGK Bölge Müdürü'nün de bulunduğu çok sayıda kişi gözaltına alındı. Aralarında İzmir SGK Bölge Müdürü'nün de bulunduğu biri kadın 7 kişi hakkında gözaltı kararı çıkarıldı.

Terör örgütü FETÖ/PDY üyelerine yönelik izmir, Adana ve Ankara'da yapılan eş zamanlı operasyonda aralarında İzmir SGK bölge müdürünün de bulunduğu biri kadın 6 kişi gözaltına alındı.

Bir kişinin ise halen arandığı öğrenildi. Star muhabirinin edindiği bilgiye göre , İzmir Cumhuriyet Başsavcı vekili Okan Bato'nun talimatı ile İzmir, Adana ve Ankara'da eş zamanlı operasyon yapan İzmir Emniyet müdürlüğü Mali suçlarla mücadele şubesi ekipleri, aralarında İzmir SGK bölge Müdürü Engin Bilgili, SGK mühendisleri G.B, N.Ö, H.T.A, M.G ile eski İzmir Bölge müdürü M.K'yı gözaltına aldı.

Gözaltına alınan kişilerin terör örgütü FETÖ/PDY'ye SGK'ya ait binayı değerinin altında göstererek örgüte kazandırdıkları iddia ediliyor.


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.