Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
APARTMAN BAHÇELERİNDE HAŞERE MÜCADELESİ
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

APARTMAN BAHÇELERİNDE HAŞERE MÜCADELESİ

Gündem

Haliliye Belediyesi, devamlılıkla sürdürdüğü ilaçlama çalışmalarında apartman bahçelerini de ilaçlayarak haşereyle mücadelesini devam ettiriyor.

Haliliye Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü’ne bağlı İlaçlama Birimi, kış aylarında başlattığı haşereyle mücadelesini ilçe genelinde 32 merkez ve 137 kırsal mahallede hız kesmeden sürdürüyor. Yüksek basınçlı 4 mist blower, 10 ulv cihazı, 32 pülverizatör ve 52 personelle çalışmasını sürdüren Haliliye Belediyesi, ilaçlama çalışmalarına bir yenisini daha ekledi.

Haliliye Belediyesi, ilçe genelindeki apartman bahçelerinin temizliğini gerçekleştirerek haşerelere karşı pülverizatör yöntemiyle ilaçlama yapıyor. Bina sakinlerinin başlıca sorunu olan haşerelere karşı etkin mücadele veren Haliliye Belediyesi, bu kapsamda vatandaşların da taktirini topladı.


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.