Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Ankarayı karıştıran seks kaseti
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Ankarayı karıştıran seks kaseti

Gündem

 

Eski Ak Parti Ankara İl Başkanı Dr. Tunay Demirtaş, bir siyasi liderin bir kadınla porno görüntülerinin olduğu kasetin yakında ortaya çıkabileceğini iddia etti.

Güneş gazetesinin haberine göre, Deniz Baykalın CHP genel başkanlığını bırakmasına neden olan kaset skandalının ardından bir lidere ait yeni bir kaset daha var. Baykaldan daha çok ses getireceği öne sürülen kasetle ilgili konuşan Demirtaş, skandal görüntülerin Eylül 2008de çekildiğini belirtti.

Demirtaş, bu bilgiye nasıl ulaştığı sorusuna da şu yanıtı verdi: “Bu kişiler benimle temas etmek istediler, reddettim. Yakın çevreme kasetin çekildiği tarihi vermişler. Kaseti izleyerek detayları bana aktaran tanıdıklarım oldu. Lüks bir mekanda, siyasi liderin bornozlu hali ile başlayıp, nahoş görüntülerle devam ediyormuş.”


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.