Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Ankara'daki patlamada ölü sayısı 102'ye yükseldi
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Ankara'daki patlamada ölü sayısı 102'ye yükseldi

Gündem

10 Ekim günü Ankara Tren Garında meydana gelen patlamada ölü sayısı 102'ye yükseldi.

10 Ekim günü Ankara Tren Garında meydana gelen patlamada ölü sayısı 102’ye yükselirken, gözaltı sayısının 13 kişi olduğu bildirildi.

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı’ndan yapılan açıklamada bugün Gazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesinde hayatını kaybeden kişi ile beraber, patlamada ölenlerin sayısının 102’ye yükseldiği belirtildi.

Başsavcılıktan yapılan açıklamada ölenlerin 101'inin kimlik bilgilerinin tespit edildiği, otopsi işlemlerinin ardından cenazelerin ailelerine teslim edildiği belirtildi.

Açıklamada ayrıca, soruşturmayla ilgili olarak 13 kişinin gözaltında olduğu, bu kişilerin sorgularının devam ettiği belirtilerek, soruşturma ile ilgili görevlendirilen başsavcı vekilinin koordinasyonunda, cumhuriyet savcıları, emniyetin ilgili birimleri, ilgili cumhuriyet başsavcılıkları ve bu başsavcılıklara bağlı ilgili emniyet birimleri ile soruşturmanın sürdüğü belirtildi.

Soruşturma neticesinde eylemlerin gerçekleştirilmesi ile ilgisi bulunan şüphelilere dair önemli ipuçlarına ve bilgilere ulaştığı belirtilen açıklamada, soruşturmanın sağlıklı şekilde yürütülmesi ve gerçeğin ortaya çıkartılması için emniyet birimleri ile çalışmaların kesintisiz biçimde devam ettiği bildirildi.
(İLKHA)


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.