Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Angela Merkel sünnete uydu
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Angela Merkel sünnete uydu

Gündem

Almanya'da bir mahkemenin sünneti "yaralama suçu" saymasının yankıları devam ediyor. Müslüman ve Yahudi cemaatleri kararı protesto ederken, Alman hükümeti, "Bu konuda hızlı bir çözüm getirilmesi gerektiği bilincindeyiz" açıklaması yaptı.

Almanya Başbakanı Angela Merkel hükümetinin sözcüsü Steffen Seibert, sünnetin, Almanya'da "herhangi bir cezaya tabi tutulmadan sorumlu bir şekilde yapılmasını mümkün kılınması gerektiğini" söyledi. Merkel'in sözcüsü, Müslüman ve Yahudi toplumların diledikleri takdirde çocuklarını sünnet ettirebileceklerine dair söz verdi. Bu arada Yahudi organizasyonları, Köln Eyalet Mahkemesi'nin sünneti "yaralama suçu" olarak sayan kararına karşı geniş çaplı bir kampanya hazırlığı yapıyor.
YAHUDİ MİLYARDERDEN 10 MİLYONLUK SÜNNET FONU
Finacial Times Deutschland gazetesinin haberine göre, Avrupa, ABD ve İsrail'deki bağışçıların, lobi faaliyetlerinde bulunan kişileri ve avukatları finanse etmek için bir fona milyonlarca avro gönderdikleri ifade edildi. Habere göre, İsviçre'de yaşayan milyoner Edi Gast'ın karara karşı çıkılması için 10 milyon avro verdiği kaydedildi.
Kaynak: YENİ ŞAFAK

Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.