Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Aksaray'da Kerbela etkinliği düzenlenecek
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Aksaray'da Kerbela etkinliği düzenlenecek

Gündem

Peygamber Sevdalıları Platformuna üyesi derneklerden, Aksaray İlim Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğinin (AKSA-DER), "Direnişin Simgesi Kerbela" etkinliği düzenleyeceği bildirildi.

Aksaray İlim Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğinin (AKSA-DER) tarafından, 23 Ekim Cuma günü Yatsı namazının ardından saat 20.00’da Aksaray Belediye tiyatro salonunda “Direnişin Simgesi Kerbela” adıyla bir etkinlik düzenlenecek.

Konuşmacı olarak İlahiyatçı Nezir Tunç’un katılacağı etkinlikte, Grup İhya sanatçılarının, Kerbela Şehitleri ve Hazreti Hüseyin’i anlatan ezgi ve ilahileri seslendireceği, programın sonunda da aşure ikramı da yapılacağı bildirildi.

“Direnişin Simgesi Kerbela” etkinliğine tüm Aksaray halkını davet eden AKSA-DER başkanı Mustafa Bilgiç, “Bu gün tüm coğrafyamız baştanbaşa Kerbela’yı an be an yaşamaktadır. Tarihten ibret almadığımız için, tekerrür etmekte ve her gün yeni Kerbela’lar yaşamaya devam etmekteyiz. Kerbela faciası ve katliamındaki rolleri, konumları ve profilleri iyi bilmemiz gerekir. Kerbela programını bu amaçla düzenliyoruz ki gençliğimiz, halkımız bu zamanın Yezit’lerini iyi tanısın, oyunlarına alet olmasın.” dedi. (Ömer Yıldırım-İLKHA)

 


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.