Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Akçakale Belediyesinden terazi denetimi
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Akçakale Belediyesinden terazi denetimi

Gündem

Akçakale Belediyesine bağlı zabıta ekipleri, 3516 sayılı ölçerler ve ayar kanununa göre ticarette kullanılan ölçüm ve tartım aletlerinin denetimini yapıp konuyla ilgili bilgilendirme yaptı.

 Akçakale Belediyesi zabıta ekipleri, tartım kapasitesi olan bütün hassas teraziler ve ağırlık kapasitesi 2000 kg üzerinde olan ölçerler için ilçe esnafını denetledi.

Belediye denetim ve bilgilendirmesi sırasında periyodik muayenesi yapılmamış veya ayarı bozuk olan tartı aletleri için idari para cezası ve tekrar muayenesi yapılana kadar esnafa men cezası verileceği açıklandı.


Akçakale Belediyesi tarafından yapılan açıklamada; ilçe halkının ölçüm ve tartım yapan esnaflardan doğru ölçüm yapılmadığına dair şüphelenilen ölçü ve tartım aletleri için Akçakale Belediyesine suç duyurusunda bulunması istendi. 







Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.