Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Akabe TOKİ Hırsızları Yakalandı
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Akabe TOKİ Hırsızları Yakalandı

Gündem

Akabe TOKİ bölgesinde son birkaç gündür yaşanan hırsızlık ve araçların camlarının kırılması olayları sonrası harekete geçen polis 4 kişilik çeteyi çökertti.

Akabe TOKİ bölgesinde ardarda konutlarda, işyerlerinde ve bir okulda yaşanan hırsızlık olayları sonrası harekete geçen polis 4 kişilik çeteyi çökertti. İl Emniyet Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliği ekiplerinin titiz takibi ve operasyonu sonucu 4 kişilik çete çaldıkları eşyalar ile birlikte dün yakalandı. Soruşturmada aynı çete üyelerinin Akabe TOKİ bölgesinde son birkaç gündür araç camlarını kırarak hırsızlık yapan kişiler oldukları da belirlendi. Hafta sonu çok sayıda aracın camı kırılarak hırsızlıkların yaşanması çevre sakinlerini de tedirgin ediyordu.

Akabe TOKİ’de Hırsızlık Büro Amirliği ekiplerinin operasyonuyla yakalanan 4 kişi ifadelerinin ardından sağlık raporları alınarak mahkemeye sevk edildi. Çalınan eşyaları bulunan vatandaşlar da Hırsızlık Büro Amirliği’ne çağrılarak eşyaları kendilerine teslim edildi.(Ruha Haber Ajans)


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.