Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Akabe Toki Anadolu Lisesinden MEB Müdürüne Ziyaret
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Akabe Toki Anadolu Lisesinden MEB Müdürüne Ziyaret

Gündem

Akabe Toki Anadolu Lisesi Wushu Takımı Öğrencileri Madalyaları İle Birlikte Şanlıurfa Milli Eğitim Müdürünü Ziyaret Ettiler


Akabe Toki Anadolu Lisesi Wushu takımı öğrencileri madalyaları ile birlikte İl Milli Eğitim Müdürü Şerafettin Turan’ı makamında ziyaret ettiler.
Serbest ve Grekoromen dallarında İl Birinciliği ve İl İkinciliği kupaları kazanan, Akabe Toki Anadolu Lisesi öğrencileri katıldıkları müsabakalar ve Wushu sporu ile ilgili bir süre sohbet ettiler.
Akabe Toki Anadolu Lisesi Müdürü Sadık Kurt ve öğrencilere çalışmalarında eşlik eden Beden Eğitimi Öğretmenleri Hüseyin Yeşil ve Adem Vuran ziyarette bulundu.
Sporcularımızın İlimizi, yöremizi en iyi şekilde temsil ettiğini dile getiren İl Milli Eğitim Müdürü Şerafettin Turan Wushu tarzı spor branşlarının her birinin cesaret isteyen branşlar olduğunu söyleyerek öğrencileri başarılarından dolayı tebrik etti.
İl Milli Eğitim Müdürü Şerafettin Turan, ziyaret sonunda Akabe Toki Anadolu Lisesi Wushu takımı öğrencileriyle hatıra fotoğrafı çektirdiler.


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.