Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
AK Parti Urfa Kadın Kolları Başkanı Güven’den 8 Mart Mesajı
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

AK Parti Urfa Kadın Kolları Başkanı Güven’den 8 Mart Mesajı

Gündem

AK Parti Şanlıurfa Kadın Kolları Başkanı Demet Saatçi Güven, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle bir kutlama mesajı yayınladı.


Başkan Güven yayınladığı mesajda ‘’Bizim kadınımız çalışkanlığı, fedakarlığı, emeği ve mücadelesi ile nesiller boyu üretime, bilime ve ticarete hayat vermiştir’’ dedi.
İslam dininin kadına verdiği önemden de bahseden Güven ‘’Kadın kutsaldır. Anne kutsaldır. Öyle ki cennet analarımızın ayaklarının altındadır. Kadın arkadaştır, kadın eştir, kadın annedir, kadın can yoldaşıdır’’ ifadelerini kullandı.
AK Parti hükümetleri öncesinde kadının Türkiye’de sadece adının olduğunun da altını çizen Güven ‘’AK Parti hükümetleri döneminde Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın talimatlarıyla yapılan yasal düzenlemeler ile kadın hem siyaset, hem de iş dünyasında ve de hayatın her alanında aktif rol oynamıştır. Yüreklerde derin yaralar açan baş örtü kızlarımızın eğitim almalarının engellenmesi, kamu kurumlarında çalışılması gibi önemli sorunlar yine hükümetlerimiz döneminde çözüme kavuşmuştur’’ dedi.
Açıklamasının sonunda tüm kadınların 8 Mart Dünya Kadınlar gününü kutlayan Güven ‘’Kadınlarımızın geleceğe emin adımlarla yürüdüğümüz Türkiye’de her zaman toplumsal dayanışmanın mihenk taşı olacaktır. Bu duygu ve düşüncelerle başta Şanlıurfalı hanım kardeşlerimin olmak üzere, tüm kadınlarımızın 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutluyorum’’ dedi. 


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.