Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Ağrı'da sonbahar mevsiminin görsel şöleni
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Ağrı'da sonbahar mevsiminin görsel şöleni

Gündem

Kış mevsiminin habercisi olan Sonbahar mevsimi ile ağaçlar tüm yapraklarını döktü. Ağrı'da sonbahar mevsiminin görsel şöleni ise kartpostallık görüntüleri aratmıyor.

Kış mevsimi habercisi olan Sonbahar mevsimi ile birlikte Ağrı’da tüm ağaçlar sararan yapraklarını döktü. Gündüz hava sıcaklığının 10-15 derece arasında olduğu Ağrı’da geceleri ise hava sıcaklıkları 2-3 derece arasında değişiyor. Geceleri soğuk geçen Ağrı’da tedbir almayan vatandaşlar grip salgınına yakalanıyor. Uzmanlar ise vatandaşların bu serin havalarda tedbirli olması yönünde uyarıyor.

Ağrı’yı kucaklayan dağların tepelerine yağan karın Cumartesi günü yağmurla karışık şekilde Ağrı merkeze yağması bekleniyor. Sonbaharın göstergesi olan sararan yapraklar ise döküldüğü yerlerde güzel kartpostallık görüntüler oluşturuyor. (Ömer Adıgüzel-İLKHA)







Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.