Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
"Ağrı'da seçim güvenliği için tüm tedbirler alındı"
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

"Ağrı'da seçim güvenliği için tüm tedbirler alındı"

Gündem

Ağrı Valisi Musa Işın, seçimler için tüm güvenlik önlemlerinin alındığını, şu ana kadar da her hangi bir olumsuzluğun yaşanmadığını belirtti.

Oyunu kullanmak için 75. Yıl İlköğretim Okuluna gelen Ağrı Valisi Musa, seçimlerin ülke için hayırlı olması dileğinde bulundu.

Oyunu kullandıktan sonra açıklama yapan Vali Işın, "Herkese hayırlı sabahlar. Seçimlerin ülkemiz ve milletimiz için hayırlara vesile olmasını temenni ediyoruz. Şuana kadar gerçekleşen oy kullanma işlemi huzur içinde devam etmiştir. Herhangi bir asayiş problemi söz konusu değildir. İnşallah sağ salim bir şekilde oy verme işlemi biter. Biz de sandıklarımızı merkezlere taşırız. Huzur içinde, halkın iradesinin sandığa yansıyacağı bir şekilde bu seçim gününün bitmesini diliyoruz. Gerekli güvenlik tedbirleri alınmıştır. Bu manada herhangi bir eksiklik, aksaklık söz konusu değildir. Şu ana kadar bize gelen herhangi bir olumsuzluk da yoktur." dedi. (Ömer Adıgüzel - İLKHA)


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.