Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Adıyaman'da sonbahar hazırlıkları başladı
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Adıyaman'da sonbahar hazırlıkları başladı

Gündem

Adıyaman Belediyesine bağlı ekipler tarafından, sonbahar hazırlığı kapsamında il genelinde geniş çaplı çalışmalar başlatıldı.

Sonbahar hazırlıkları kapsamında Adıyaman Belediyesine bağlı ekipler il genelinde geniş çaplı çalışmalar başlattı. Çalışmalar kapsamında asfalt, altyapı ve üst yapı çalışmalarının yanında, ızgara temizleme ve ağaç budama işleri de sürdürülüyor.

Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürlüğü (ASKİM) ekipleri tarafından şehir merkezindeki tüm ızgaralar temizlenerek gerekli görülen ızgaraların tamiratları yapıldı. Sürdürülen çalışma ile ilgili bilgi veren yetkililer, sonbahar ve kış mevsimlerinde artması beklenen yağışlardan doğabilecek sel baskınlarına karşı önlem aldıklarını söyleyerek, çalışmaların tüm şehir merkezini kapsadığını dile getirdiler.

Park ve Bahçeler Müdürlüğüne bağlı ekipler ise Atatürk Bulvarı başta olmak üzere şehir genelindeki ağaçları budayarak sonbahara hazırladılar.
(İLKHA)


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.