Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Adıyaman'da Siyer sınavı hazırlıkları sürüyor
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Adıyaman'da Siyer sınavı hazırlıkları sürüyor

Gündem

​Peygamber Sevdalıları Platformu tarafından yapılacak olan Kutlu Doğum Siyer Sınavı için platforma üye derneklerden Adıyaman Vahdet Der bilgilendirme semineri verdi.

Peygamber Sevdalıları Platformu tarafından yapılacak olan Kutlu Doğum Siyer Sınavı için Adıyaman’da hazırlıklar sürüyor. Platforma üye derneklerden Vahdet Der binasında bilgilendirme semineri verildi.

Seminere konuşmacı olarak Remzi Cibik katıldı. Cibik konuşmasında Peygamber Sevdalıları Platformunun her sene farklı bakış açılarıyla hazırlanan siyer kaynaklarından sınav yaptığını belirterek her sene sınava katılımın arttığına belirtti.

Cibik, “Peygamber efendimizin hayatını anlamak ve yaşamak için Siyer Sınavı bizim için bir basamak olmalı ve Siyer’i herkese ulaştırmak için bir vesile olmalıdır.” dedi.

Yapılan seminerde geçen seneki kayıtlara oranla 3 katı kayıt yapıldığı ve şuana kadar Adıyaman merkezde onaylanmış kayıt sayısının bin kişiyi aştığı belirtildi. (Yakup Söğüt - İLKHA)


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.