Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Adıyaman kentsel dönüşüme hazır
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Adıyaman kentsel dönüşüme hazır

Gündem

Geçtiğimiz aylarda Bakanlar Kurulu tarafından alınan Adıyaman'daki kentsel dönüşüm projesi kararı için Adıyaman Belediyesi'ne yetki verildi.

Adıyaman’ın çehresini değiştirecek bir proje olarak kabul edilen kentsel dönüşüm projesi için Adıyaman Belediyesi’ne yetki verildi.

Adıyaman’daki kentsel dönüşüm projesine ilişkin kararın geçtiğimiz ay içerisinde Bakanlar Kurulu tarafından alınmasından sonra, Cumhurbaşkanı Recep Tayip Erdoğan tarafından onaylanarak Resmi Gazetede yayınlandı.

Çevre ve Şehircilik Bakanlığından yapılan açıklamada, kamulaştırma ve yapım işi haricindeki tüm çalışmalar için yetkinin Adıyaman Belediyesine verildiği belirtildi.

Bu karar sonrasında harekete geçen Adıyaman Belediyesi yetkilileri, Musalla ve Mara mahallelerini kapsayan 41 hektarlık alan için sürdürülecek olan kentsel dönüşüm çalışmalarına hız vereceklerini belirttiler.
(İLKHA)


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.