Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Adem ve Hamit için dev çağrı
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Adem ve Hamit için dev çağrı

Gündem

Adem ve Hamit için dev çağrı 40 gündür Suriye'de olan ve kendilerinden haber alınamayan Adem ÖZKÖSE ve Hamit COŞKUN için gazeteciler ve yazarlar düşünce ve duygularını paylaşarak çağrıda bulundular.

Adem ve Hamit için dev çağrı 40 gündür Suriye'de olan ve kendilerinden haber alınamayan Adem ÖZKÖSE ve Hamit COŞKUN için gazeteciler ve yazarlar düşünce ve duygularını paylaşarak çağrıda bulundular. Adem Özköse ve Hamit Coşkun için çağrıda bulunanlar arsında Ahmet Hakan Coşkun, Balçiçek İlter, Ahmet Kekeç, Bekir Berat Özipek, Hilal Kaplan, Ruşen Çakır, Markar Esayan gibi isimler yer alıyor.
HAS Parti Genel Başkanı Numan Kurtulmuş da 12 Nisan 2012 günü Adem Özköse'nin dayısı ve Hamit Coşkun'un ağabeyi ile Ankara'da basın toplantısı düzenleyerek öneriler sunmuş ve Suriye'ye gazeteci kardeşlerimizi serbest bırakın çağrısı yapmıştı.Kurtulmuş'un basın toplantısından ilgili bölümün videosuna aşağıdan ulaşabilirsiniz.

VİDEOLARI İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ:

Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.