Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Adana'da bombalı araçla ilgili 20 gözaltı
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Adana'da bombalı araçla ilgili 20 gözaltı

Gündem

Adana'da polis merkezine yönelik silahlı saldırı ve bombalı araçla ilgili sürdürülen soruşturma kapsamında onlarca eve baskın düzenlendi.

Dün sabah Adana’nın Seyhan ilçesinde Denizli Polis Merkezi'ne silahlı saldırı düzenlenmesi ve bombalı araçla katliam girişimiyle ilgili geniş çaplı operasyon yapıldı.

Seyhan ilçesine bağlı Denizli, Mithatpaşa ve Narlıca mahallelerinde sabahın erken saatlerinde düzenlenen baskınlara yüzlerce polisin katıldı. Polis helikopterinin de havadan destek verdiği baskınlarda, onlarca evde arama yapıldığı ve dünkü saldırıyla ilgisi olduğu düşünülen 20 kişinin gözaltına alındığı öğrenildi.

Evlerde yapılan aramalarda bulunan çok sayıda silah, silahlara ait mühimmat ile örgütsel dokümana incelenmek üzere el konulduğu belirtilirken zanlıların sağlık kontrollerinin ardından sorgulanmak üzere Adana Emniyet Müdürlüğüne götürüldüğü bildirildi.
(İLKHA)


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.