Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Adana’nın Ceyhan ilçesinde deprem paniğe: 4,1
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Adana’nın Ceyhan ilçesinde deprem paniğe: 4,1

Gündem

Adana'da 4,1 büyüklüğünde deprem oldu. Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsünden alınan bilgiye göre, merkez üssü Adana’nın Ceyhan ilçesi olan 4,1 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi.



Adana’nın Ceyhan ilçesinde Righter ölçeğine göre 4,1 büyüklüğünde deprem meydana geldi. İlk belirlemelere göre can ve mal kaybının yaşanmadığı depremde, büyük panik yaşandı.

Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsünden alınan bilgiye göre, merkez üssü Adana’nın Ceyhan ilçesi olan 4,1 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi.

Bugün saat 00.33'te yerin 21.3 kilometre derinliğinde meydana geldiği tespit edilen deprem, Ceyhan'ın yanı sıra kent merkezi ve çevre ilçelerde de hissedildi. Deprem nedeniyle ilçede panik yaşayan bazı vatandaşlar gece yarısı evlerinden sokağa çıktı. İlk belirlemelere göre depremde herhangi bir can ve mal kaybı olmadığı belirtildi.

Korku oluşturan depremin ardından yine Ceyhan’da 1.5 ile 1.6 büyüklüğünde iki küçük sarsıntının olduğu bildirilidi. (İLKHA)



Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.