Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Acılı anneler eylemlerine Ankara'da devam edecek
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Acılı anneler eylemlerine Ankara'da devam edecek

Gündem

PKK tarafından dağa kaçırılan çocukları için Diyarbakır'da oturma eylemi yapan anneler, eylemlerine Ankara'da devam edecekler.

Çoğu 18 yaşın altında olmak üzere çocukları çeşitli tarihlerde PKK tarafından zorla dağa kaçırıldığı için Şeyh Said Meydanı’nda oturma eylemi yapan anneler, Diyarbakır’da başladıkları oturma eylemlerine Ankara’da devam edecekler.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Başbakan Ahmet Davutoğlu ve diğer devlet yetkilileriyle görüşmek için iki gün önce gittikleri Ankara’da Başbakan Davutoğlu ile yaptıkları görüşme sonrası açıklama yapan aileler, Diyarbakır’da başlattıkları eylemlerini Ankara’da sürdüreceklerini ve çocukları bırakılana kadar eylemlerini bitirmeyeceklerini belirttiler.

19 Mayıs tarihinde Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Binası önünde oturma eylemlerine başlayan anneler, BDP/DBP’li belediye görevlileri tarafından darp edilmiş eylemlerini önce belediye binası önünde bulunan caddedeki orta refüje ardından da Şeyh Said (Dağkapı) Meydanı’na taşımışlardı. (Hamza Adiyaman – İLKHA)







Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.