Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Açık hava kütüphanesi gereken ilgiyi görmüyor
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Açık hava kütüphanesi gereken ilgiyi görmüyor

Gündem

Geçtiğimiz günlerde Adıyaman Demokrasi Parkında çok sayıda protokol üyesi ve halkın katılımıyla açılışı gerçekleştirilen açık hava kütüphanesi yeterli ilgi görmüyor.

Çok sayıda protokol üyelerinin katılımıyla ve büyük bir törenle açılışı yapılan projenin amacı, parkta dinlenirken kitap okuma alışkanlığı kazandırmaktı. Ancak çok az sayıdaki duyarlı vatandaş dışında kimsenin ilgi göstermediği görüldü. Kitap okumanın yaygınlaşması amacı ile yapılan projenin halk tarafından ilgi göstermediği görüldü.

İlke Haber Ajansı(İLKHA) muhabirine tepkilerini anlatan Enes Elçi adındaki duyarlı bir vatandaş “Adıyaman’ın en büyük parkı olmasına rağmen vatandaşlar gelip burada saatlerce oturuyor, ancak kimse gelip bu raflardaki kitapları alıp okumuyor.” diyerek tepkilerini dile getirdi.

İsmini vermek istemeyen başka bir vatandaş ise, “Ben arkadaşlarımla çoğu zaman gelip burada oturuyorum. Hiç kimsenin gelip bu kitapları açıp okuduğunu görmedim. İlk defa görenler, kitapları karıştırıyor ama oturup okuyanı görmedim.” dedi. (Aydın Evren - İLKHA)


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.