Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Abide kavşağında yayalar maraton koşucusu gibi VİDEO
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Abide kavşağında yayalar maraton koşucusu gibi VİDEO

Gündem

Abide Park Köprülü Kavşağı geçtiğimiz ayın sonunda Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın da katılımıyla hizmete açıldı. Ancak yayalar için geçiş yok.

Abide Park Köprülü Kavşağı geçtiğimiz ayın sonunda Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın da katılımıyla hizmete açıldı. Trafikte büyük sıkıntıların yaşandığı kentte bu soruna çözüm olması beklenen kavşakla birlikte yeni sorunlar da doğdu.

Kavşağın yapımı sırasında civarda bulunan üst geçitler yıkılırken, yenileri yapılmadı. Özellikle İpekyol Caddesi’nde en yakın üst geçidin Ahmet Erseven kavşağında olması sebebiyle vatandaşlar araçların hızla geçtiği yoldan karşıdan karşıya geçmeye çalışıyor.

Vatandaşlar, yeni yapılan köprülü kavşağın hemen yanında bulunan ve hızla geçen araçların arasından adeta maraton koşucuları gibi karşıya geçmeye çalışıyor. Yayalar ise durumdan oldukça dertli. Karşıya geçerken çok büyük sıkıntılar yaşadıklarını belirtirken, bir an önce bir çözüm bulunması noktasında birleşiyor. Üst ya da alt geçitlerin olmasının gerektiğini savunan vatandaşların görüşleri şöyle.

Haber; Edessa TV

 


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.