Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Abide-Balıklıgöl Arası Traybüs Hattı açılıyor
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Abide-Balıklıgöl Arası Traybüs Hattı açılıyor

Gündem

Şanlıurfa Belediye Başkanı Dr. Ahmet Eşref Fakıbaba, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ile birlikte katıldığı Tunus ziyaretinden ardından kente döndü.

Ziyaretin kısa bir değerlendirmesini yapan Belediye Başkanı Fakıbaba, ayrıca Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından verilen “En Temiz 2. Kent” ödülü hakkında görüşlerini bildirdi.
BAŞBAKAN ERDOĞAN İLE FAKIBABA’NIN URFA SOHBETİ
Tunus’ta Belediye Başkanlarıyla bir araya gelen Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ile Belediye Başkanı Fakıbaba arasında yaşanan diyalog gözlerden kaçmadı.
Belediye Başkanı Fakıbaba ile tokalaşarak bir süre Şanlıurfa üzerine sohbet eden Başbakan Erdoğan’ın yüzündeki tebessüm kameralara yansıdı.
ABİDE-BALIKLIGÖL ARASI TRAYBÜS HATTI

Abide-Balıklıgöl arasında hayata geçirilmesi planlanan Traybüs hattıyla ilgili Divanyolu Caddesi esnafını bilgilendiren Belediye Başkanı Fakıbaba’ya esnafın desteği yoğun oldu.
Kurban Bayramı’nın ardından çalışmalara başlanması beklenilen ve Şubat 2014’te hizmete açılması düşünülen traybüs hattı hakkında esnafı teker teker dolaşarak bilgi veren Başkan Fakıbaba, esnaftan destek istedi.
Tunus ziyareti ve Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından verilen “En Temiz 2. Kent” ödülü değerlendiren Fakıbaba, ikincilik ödülüne çok fazla sevinmediklerini belirterek, birinci olabilmek için daha da çalışmaları gerektiğini ifade etti.


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.