Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40

Warning: getimagesize(../dosyalar/d3c9b869e61ac2c7daafed2e227c55c3.JPG): failed to open stream: No such file or directory in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 94
Abdullah Öcalan'ın Yeğeni Urfa Vekili Dilek Öcalan'dan şok çağrı
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Abdullah Öcalan'ın Yeğeni Urfa Vekili Dilek Öcalan'dan şok çağrı

Gündem

Şanlıurfa Valiliğince 01-06 Nisan tarihleri arasındaki her türlü etkinliğin yasaklanmasına rağmen HDP Şanlıurfa Milletvekili Dilek Öcalan, amcası Abdullah Öcalan'ın doğum günü olan 4 Nisan için halka çağrıda bulunarak kutlama yapmaya çağırdı.

HDP Şanlıurfa Milletvekili Dilek Öcalan, amcası Abdullah Öcalan'ın 4 Nisan'da kutlanması planlanan 67'nci doğum günü nedeniyle DBP İl Başkanlığı'nda basın açıklaması yaptı.

Öcalan, Şanlıurfa Valiliğince 01-06 Nisan tarihleri arasındaki her türlü etkinliğin yasaklanmasına rağmen amcası Öcalan'ın 67'nci doğum gününü Halfeti İlçesi'ne bağlı Ömerli Mahallesi'ndeki evinde kutlayacaklarını belirtti. Dilek Öcalan, amcası Abdullah Öcalan'a uygulandığını iddia ettiği tecridin son bulmasını istedi.


Urfa Valiliği, 4 Nisan'ın, Abdullah Öcalan'ın 67'nci doğum günü olması nedeniyle, kent merkezi ve ilçelerde 1 ile 6 Nisan tarihleri arasında her türlü etkinliğin yasaklandığını duyurdu. Valilikten yapılan açıklamada şöyle denildi:
"5442 sayılı İl İdaresi Kanununun 11/C maddesine ve 2911 sayılı Toplantı ve Gösteri Yürüyüşleri Kanunu'nun 17'nci maddesine istinaden 01-02-03-04-05-06 Nisan 2016 tarihlerinde yapılması muhtemel her türlü yürüyüş, basın açıklaması, miting, çadır kurma, stant açma ve benzeri türdeki tüm etkinlikler Şanlıurfa İl merkezi ve ilçelerinde yasaklanmıştır. Kamuoyuna saygıyla duyurulur."

Kaynak: internethaber


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.