Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Abdullah Balak Mezarı Başında Anıldı
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Abdullah Balak Mezarı Başında Anıldı

Gündem

Şanlıurfa'nın müzik ve halk oyunları alanındaki değerlerinden biri olan ünlü bestekâr Abdullah Balak, vefatının 4. yıldönümünde mezarı başında dualarla anıldı.

Müzik şehri Şanlıurfa’da müzik anlamında önemli bir yeri olan ve 2017 yılında vefat eden Abdullah Balak, mezarı başında sevenleri tarafından anıldı.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tarafından yeni mezarlıkta düzenlenen anma törenine; Büyükşehir Belediyesi Meclis Başkan Vekili Ahmet Kaytan, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Selami Yıldız, Büyükşehir Belediyesi ilgili daire başkanları ilgili şube müdürleri, Abdullah Balak'ın arkadaşları, yakınları ile sevenleri katıldı.

Şiirleri ve besteleri ile Şanlıurfa’da iz bırakan Merhum Abdullah Balak’ın mezarının başına karanfil bırakıldı, eller semaya açılarak okunan Fatihalara hep bir ağızdan âmin denildi.

Anma töreninin ardından duygu ve düşüncelerini aktaran Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Meclis Başkan Vekili Ahmet Kaytan:” Abdullah Balak, Şanlıurfa’nın kültür dünyasına önemli katkıda bulunmuştur. Eğitimci, şair, araştırmacı, bestekâr ve en önemlisi de Şanlıurfa beyefendisi bir şahsiyetti. Rabbimden rahmet diliyorum mekânı Cennet olsun inşallah” dedi.


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.