Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
8 mayınla yakalan 2 PKK'li tutuklandı
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

8 mayınla yakalan 2 PKK'li tutuklandı

Gündem

AĞRI - Ağrı nın Doğubayazıt ilçesinde yapılan baskınlarda 8 adet mayın ve çok sayıda örgütsel döküman ele geçirilirken, 2 PKK'li gözaltın alınarak çıkarıldıkları adli mrcilerce tutuklandı.

Ağrı'nın Doğubayazıt ilçesinde bir ihbarı değerlendiren Emniyet Müdürlüğü ekipleri yaptıkları çalışma neticesinde ikametlerinde 8 adet mayın ile çok sayıda örgütsel doküman ele geçirilen iki PKK’li gözaltına alındı.

Konu hakkında Ağrı Valiliğinden yapılan açıklamada, "İlimiz Doğubayazıt ilçesinde bir ikamette PKK/KCK terör örgütüne ait mühimmat olduğu yönünde gelen ihbarı değerlendiren Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü görevlilerimiz, Doğubayazıt ilçemizde operasyonlar gerçekleştirmiştir. Operasyonlar kapsamında A.Ç. isimli şahsın ikametinde yapılan aramalar neticesinde halıların altına tuzaklanmış şekilden 8 adet ‘DM-11’ tipi topuk mayını bulunmuş olup, mayınlar bulundukları yerde imha edilmiştir. M.Ç. isimli şahsın ikametinde yapılan aramalarda ise çok sayıda örgütsel doküman ele geçirilmiş olup, operasyon kapsamında A.Ç. ve M.Ç. isimli 2 şüpheli yakalanarak gözaltına alınmıştır." denildi. 

Açıklamanın sonunda Gözaltına alınan şüpheliler işlemleri tamamlandıktan sonra 03 Mart 2016 günü çıkarıldıkları mahkemece “Silahlı Terör Örgütüne Üye Olmak” suçundan tutuklanmıştır." ifadeleri yer aldı. (İLKHA)


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.