Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
5 kişinin öldüğü kavgada gözaltına alınanlar adliyeye sevk edildi
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

5 kişinin öldüğü kavgada gözaltına alınanlar adliyeye sevk edildi

Gündem

Gaziantep'te iki akraba aile arasında boşanma ve mal paylaşımı nedeniyle çıkan ve 5 kişinin ölümü 3 kişinin yaralanması ile sonuçlanan kavgada gözaltına alınan 8 kişi adliyeye sevk edildi.

Gaziantep’te özel bir hastane önünde iki akraba aile arasında boşanma ve mal paylaşımı nedeniyle çıkan ve 5 kişinin ölümü 3 kişinin ise yaralanması ile sonuçlanan kavgada gözaltına 8 kişi sağlık kontrollerinin ardından bu gün adliyeye sevk edildi.

Merkez Şehitkamil ilçesi Mücahitler mahallesinde bulunan tüfek, bıçak ve sopaların kullanıldığı kavgada 5 kişi hayatını kaybetmiş ve 3 kişi yaralanmıştı.

Olayla ilgili gözaltına alınan Fatma P., Sait P., Serdar P., Abdullah A., Mustafa A., Muhittin A., Salih A. ve Mustafa İ., isimli 8 kişi bu gün emniyetteki sorgulamaların ardından yoğun güvenlik önlemleri altında ayrı hastanelerde sağlık kontrollerinden geçirildi.

Ayrı hastanelerde sağlık kontrollerinden geçirilen 8 kişi buradan yoğun güvenlik önlemleri altında Gaziantep adliyesine sevk edildi. (İbrahim Koçyiğit- İLKHA)

 


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.