Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
5 Bin Depremzedeye hergün sıcak yemek
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

5 Bin Depremzedeye hergün sıcak yemek

Gündem

Şanlıurfa Belediye Başkanı Dr. Ahmet Eşref Fakıbaba, Van ziyaretinde depremzedelere verdiği sözü üzerine depremzedeler için aşevi kurdu.

Yaklaşık 10 gündür faaliyete başlayan Şanlıurfa Belediyesinin aşevi günde 5 bin kişiye sıcak yemek ikramında bulunuyor.

Şanlıurfa Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü Sosyal Yardım Birimi tarafından yaklaşık 2 aydır Van’daki depremzedelere çorba evi ile hizmet verirken şimdide Aşevini faaliyete koydu. Şanlıurfa Belediyesi aşevinde depremzedelere, kuru fasulye pilav, nohut pilav, Bamya, gibi yemekleri dönüşümlü olarak ikram ediyor. Sabah saat 03.00 de Şanlıurfa Belediyesinin Çorba evinin yolunu tutan depremzedeler akşam saatlerinde aynı mekanda aşevinin önünde uzun kuyruklar oluşturuyor.

Depremzedeler Şanlıurfa Belediye Başkanı Fakıbaba’nın hizmetlerini taktir ederek kendilerini unutmadığı için teşekkürlerini gönderiyor.

Van Şabaniye Mahallesi eski Edremit yolunda kiraladıkları binada hizmetini sürdüren Şanlıurfa Belediyesinin Çorba Evi ve Aşevi faaliyetini Mart-Nisan 2012 tarihine kadar sürdürmesi bekleniyor.
www.balikligol.com

Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.