Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
4 ilin hırsızları tutuklandı
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

4 ilin hırsızları tutuklandı

Gündem

4 farklı ilde hırsızlık yaptığı tespit edilen zanlılar yakalanarak mahkemeye sevk edildi.

Aralarında Mersin’in de bulunduğu Hatay, Kahramanmaraş, Adana, İskenderun il ve ilçelerinde hırsızlık yaptıkları iddia edilen şahıslar adliyeye sevk edildi. Gözaltına alınan zanlılarda cep telefonları, leptop bilgisayarlar, ziynet eşyaları ve çalıntı tabanca ele geçirildiği belirtildi.

Mersin’de iş yerlerin anahtarları kırılarak gerçekleştirilen hırsızlık olaylar üzerine çalışma başlatan polis, güvenlik kameraları üzerinde incelemelerde bulundu. Yapılan incelemelerde daha önce Mersin’de 6, Hatay’da 2, İskenderun’da 1, Adana’da 1 ve Kahramanmaraş’ta da hırsızlık olaylarına karışan zanlıları tespit etti. Hırsızlık olaylarına karışan D. A. çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanırken, diğer zanlılardan O.K, M.Y, M.Ç, ve Y.T. İskenderun’da yapılan ortak operasyonda gözaltına alındı.

Yakalanan zanlılarda; çalıntı tabanca, laptop bilgisayar, cep telefonları ve ziynet eşyaları ele geçirildi. Şüpheliler adliyeye sevk edildi. (Osman Öksüz- İLKHA)







Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.