Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
2 Arkadaşın bisiklet gezisi ölümle bitti
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

2 Arkadaşın bisiklet gezisi ölümle bitti

Gündem

Mersin'in Tarsus ilçesinde, D-400 Karayolundan karşıdan karşıya bisikletle geçmeye çalışan 2 çocuğa bir aracın çarpması sonucu her 2 çocuk da hayatını kaybetti.

Tarsus’ta 2 arkadaşın bisikletle gezileri ölümle bitti. Mersin’in Tarsus ilçesinde, D-400 karayolundan karşıdan karşıya bisikletle geçmeye çalışan Salih Dikeç (14) ile Kadir Şeker (15) adlı iki çocuğa yolda ilerleyen bir araç çarptı. Kazada, Salih Dikeç (14) olay yerinde, arkadaşı Kadir Şeker (15) ise hastanede hayatını kaybetti.

Alınan bilgiye göre, Şahin Mahallesi’nde ikamet eden Salih Dikeç ve Kadir Şeker isimli 2 arkadaş, bisikletleri ile Şahin Mahallesi’nden 82 Evler Mahallesi’ne gitmek isterken, D-400 karayolunda Adana-Tarsus istikametine seyir eden Ahmet C. (53) yönetimindeki 33 NM 959 plakalı pikap ile çarpıştılar.

Çarpmanın etkisiyle Salih Dikeç olay yerinde hayatını kaybetti. Ağır yaralanan Kadir Şeker çağrılan 112 Acil Servisi ile hastaneye kaldırılırken yolda hayatını kaybetti. Sürücü Ahmet C. ise yaya olarak en yakın Polis Merkezi’ne giderek teslim oldu. Olayı duyan yakınları ise kaza yerine akın etti.

Salih Dikeç’in cenazesi olay yerine gelen cenaze arabasıyla Tarsus Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Olayla ilgili soruşturma devam ediyor. (A. Hakim Kurt-İLKHA)


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.