Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
180 Bin Hane'de Elektrik Kaçak!
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

180 Bin Hane'de Elektrik Kaçak!

Gündem

Şanlıurfa Tedaş İl Müdürü Esin Eroğlu, "Doğu ve Güneydoğu da 301 köyde 301 bin abone var. Bu aboneler içerisinde 180 Bin'i 0 TL ödüyor" dedi.

Şanlıurfa Tedaş İl Müdürü Esin Eroğlu, "Doğu ve Güneydoğu da 301 bin köy abonesi var. Nerden bakarsan 301 köyde en az 1 milyon insan yaşıyor. Ama gösterilen abone sayısı 301 bin'dir. 301 bin abonenin 180 bin tanesine 0 TL, 60 bin tanesine 5 TL, 20 bin tanesine 10 TL, 2000 aboneye ise 100-150 TL geliyor" dedi.
Eroğlu, Evet, bizim hatalarımız ve eksikliklerimiz var bunu kabul ediyoruz. Hizmeti götüremiyorsak vatandaşlar gelip burada bize bağırıp çağırıyor en doğal haklarıdır,ama sizde bize yardımcı olun birlikte bir adım atalım. 5 aydır biz size geliyoruz. Gecikme bedeli, tarımsal sulama kampanyası, sayaçların müdahalesi, kaçak elektik kullanana gel seni afettik diyoruz. Hep al al al nereye kadar verebilirim. Burası bir işletme Doğu ve Güneydoğu da 10 bin insan buradan evlerine aş ekmek götürüyor. Sadece Şanlıurfa'dan 2 bin kişi burada çalıştığını söyledi.
Son günlerde Eyyubiye ve Devleştin de yaşanan elektrik sıkıntısına da değinen Eroğlu, "mecburen gece kesip bakım yapıyoruz. Bu bölgelerde bakım bu akşam bitiyor. Başka bölgelere geçecek. Gün boyu elektrik kesilmiyor. Gündüz okul, sağlık ocağı işyerleri var. Bu saatlerde elektrik sıkıntısı yaşanırsa isyan çıkar" dedi.

Şehmus Aydoğdu/GAPgündemi


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.