Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
11 Nisan Kurtuluşu Anısına Düzenlenen Ödüllü Kort Tenisi Turnuvası Başladı
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

11 Nisan Kurtuluşu Anısına Düzenlenen Ödüllü Kort Tenisi Turnuvası Başladı

Gündem

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, 11 Nisan Şanlıurfa’nın düşman işgalinden kurtuluşunun 101. Yıldönümünü çeşitli etkinliklerle kutlayacak.

Bu kapsamda Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Daire Başkanlığı bünyesinde vatandaşların hizmetine sunulan Türkiye’nin en modern tesislerinden biri olan tenis dünyasında ödüllü kort tenisi turnuvası start aldı.

11 Nisan Şanlıurfa’nın Kurtuluşu Etkinlikleri kapsamında düzenlenecek turnuvaların ilk ayağı olan Ödüllü Kort tenisi turnuvası ile başlayan etkinlikler bilek güreşi, atletizm, yüzme, dart, satranç, masa tenisi ve okçuluk branşlarında düzenlenecek turnuvalarla devam edecek.

3 Nisan da başlayıp 10 Nisanda sona erecek ‘Kort Tenisi Turnuvasına’ 92 kişi katılım sağladı. Katılım sağlayanlardan 24’ü kadın 68’i ise erkek sporculardan oluştu. Turnuva süresince başlangıç ve ileri seviye olmak üzere 4 kategoride ilk üçe girenlere çeşitli ödüller takdim edilecek.


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.