Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
10 ARALIK DÜNYA İNSAN HAKLARI GÜNÜ KUTLANDI
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

10 ARALIK DÜNYA İNSAN HAKLARI GÜNÜ KUTLANDI

Gündem

10 Aralık Dünya İnsan Hakları günü dolayısıyla İlimiz İnsan Hakları Kurulu Üyeleri İlimiz Valisi Sayın İzzettin Küçük’e ziyarette bulundular.


Kurul Üyelerini ve öğrencileri Valilik Toplantı Salonunda kabul eden İlimiz Valisi Sayın İzzettin Küçük tarafından 10 Aralık Dünya İnsan Hakları Günü ve Haftası etkinlikleri kapsamında İl Milli Eğitim Müdürlüğünce okullarda düzenlenen resim, kompozisyon ve şiir yarışmalarında dereceye giren öğrencilere hediyeler verildi.

Daha sonra öğrencilere hitaben konuşan İlimiz Valisi Küçük; “Çocuklarımızı tebrik ediyorum. Annelerini ve babalarını da tebrik ediyorum. Vicdan, barış, kardeşlik, adalet, eşitlik, özgürlük ve umut bu hayatta bize en lazım olan 7 etkendir.Bu çocuklarımızın Anne ve babalarını kutluyorum, İnsan Haklarına saygı bilincini daha çocukluğun erken yaşlarında çocuklarıyla paylaşımda bulundular.” Dedi.


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.