Notice: Undefined index: id in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 28

Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40

Notice: Undefined index: direct_link in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 92
Gezi Parkı Meselesini Hala Anlamadın Mı?
Notice: Undefined index: iliski_video in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 25

Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33

Notice: Undefined index: video_kodu in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa
2013-07-01 10:04:44

Gezi Parkı Meselesini Hala Anlamadın Mı?

Hasan DEMİREL

h_demirel79@hotmail.com 01 Temmuz 2013, 10:04

28 Şubat sürecinde başörtülü kızlarımıza yapılan zulmü ve ikna odalarını görmeyen ve halen 2 yıl öncesine kadar katsayı haksızlığından dolayı geleceği kararan gençlere kulağını tıkayanların, bugün gezi parkı için ortaya çıkmış çapulcuların arzu ettiği özgürlük:

Borsayı allak bullak etme ve 3 haftada bu millete yüzlerce milyon lira zarar verme özgürlüğü müdür? Sizin arzu ettiğiniz özgürlük başına bir örtü geçirerek şalvarlı müftünün karısı olduğunu iddia ederek başbakana hakaretler yağdıran CHP’li bar işletmecisinin yalan ve hakaret özgürlüğü müdür? Menemen’de de 28 Şubat’ta da böyle yapmıştınız. Sizin arzu ettiğiniz özgürlük meydanda soyunup kendini izleyen erkeklere bedenini sergileyen ve “İsviçre’den özgürlük ve aydınlık getirdim” diyen kadının söyledikleri midir? Başbakana eşine, annesine hakaret edenler daha nasıl bir özgürlükten bahsedebiliyorlar, bunlar bu tür hakaretleri Avrupa da ya da Amerika o ülke liderlerinin şahıslarına ailesine yapsalardı acaba nasıl tepki alırlardı.

Asıl mesele gezi parkı ya da özgürlük değil hala anlamadınız mı? Asıl mesele bunların özgürlüklerinin kısılmasından ziyade bizim özgürlük alanımızın genişlemesidir. 

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.