Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Zabıta turizm bölgesindeki esnafı denetledi
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Zabıta turizm bölgesindeki esnafı denetledi

Ekonomi

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, 2019 Göbeklitepe Turizm yılında Şanlıurfa’ya gelen yüzbinlerce turistin standartlarda alışveriş yapabilmesi için denetimlerini sürdürüyor.

Bir yandan kente gelen konukların rahat bir şekilde turizm alanlarını gezmeleri için gerekli olan fizibiliteyi sağlayan Büyükşehir Belediyesi bir yandan da Turizm anlamında önemli çalıştaylar düzenliyor.

Bu yıl kente gelmesi beklenilen 2 Milyon Turistlerin sağlıklı bir ortamda alışveriş yapabilmesi için Tarihi Çarşılar bölgesinde denetimlerini sıkılaştıran Büyükşehir Belediye Zabıta ekipleri, açıkta satışı yapılan ürünlerin hijyen kurallarına uyularak satılması için esnafı uyardı. Ürünlerde fiyat etiketi, ürünlerin tüketilme tarihi ve birçok konuda denetim yapan Zabıta ekipleri, esnafa ücretsiz fiyat etiketi ve eldiven dağıttı.

Sürdürülen uygulamadan dolayı Büyükşehir Belediyesine teşekkür eden bölge esnafı ve vatandaşlar, “Büyükşehir Belediyesine teşekkür ediyoruz sıklıkla kontroller yapılıyor ve tek tip fiyatlandırılma etiketi dağıtıldı. 2019’un Göbeklitepe yılı olması dolayısıyla gelen turistler çoğaldı buda bizleri mutlu ediyor. Büyükşehir Belediye Başkanımız Zeynel Abidin Beyazgül’e teşekkür ediyoruz” diye konuştular.


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.