Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Yılın İlk Ürünü Arpa Piyasa'da
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Yılın İlk Ürünü Arpa Piyasa'da

Ekonomi

Şanlıurfa Ticaret Borsası’nda yılın ilk ürünü arpa 0,67 (67 kuruş) TL’den satıldı.

Şanlıurfa Ticaret Borsası’nda yılın ilk ürünü arpa açık arttırma usulü ile satışa çıkarıldı. Yılın ilk arpa ürününü yetiştiren çiftçiler Hasan Öz ve Avat Demirkan ürünlerini Hasan Çiçek ve Konakay Firması’na 0,67 (67 kuruş) TL’den sattı. Şanlıurfa Ticaret Borsası Buğday Pazarı Satış Salonu’nda ürünlerini satan çiftçiler Şanlıurfa Ticaret Borsası Meclis Başkanı Mehmet Emin Aydın tarafından altın ile ödüllendirildi.
REKOLTE GEÇEN YILA ORANLA DAHA YÜKSEK OLACAK


Bu yıl ki ürün rekoltesinin geçen yıllara oranla yüksek olacağını tahmin ettiklerini belirten Şanlıurfa Ticaret Borsası Meclis Başkanı Mehmet Emin Aydın; “Müdahale alık fiyatları TMO tarafından yapılacaksa bunun bir an önce yapılması gerekiyor. Bugün burada satılan ürünümüz de gösteriyor ki bölgemizde bu yıl ki ürün rekoltesi geçen yıla oranla yüksek olacak. Müdahale alım fiyatları erkene alınmazsa hem çiftçimiz zarar görür. Hem de piyasa içerisinden çıkılmaz bir hal alır.” diye konuştu.

Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı’nın bu konuya bir an önce el atması gerektiğini kaydeden Aydın; sezonun tüm çiftçilere hayırlı olmasını diledi.


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.