Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Yetimoğlu tesisleri törenle hizmete girdi VİDEO ve FOTOĞRAFLI
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Yetimoğlu tesisleri törenle hizmete girdi VİDEO ve FOTOĞRAFLI

Ekonomi

Şanlıurfa'nın en görkemli tesislerinden olan Yetimoğlu tesisleri Urfa siyaseti ve bürokrasisinin buluşmasıyla hizmete girdi.

Şanlıurfa Gaziantep 7. km'de Şanlıurfalılara hizmet veren Yetimoğlu Tesisleri Büyükşehir Belediye Başkanı Celalettin Güvençi, Milletvekili Prof. Dr. Zeynep Karahan Uslu, Karaköprü Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol, Eyyubiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, Eski Şanlıurfa Belediye Başkanı Uğur Esad Akgöl, İl Müftüsü İhsan Açık, AK Parti Haliliye İlçe Başkanı İbrahim Halil Kızılelma, Mersavi Aşiret Ağası Fevzi Karataş, ŞUTİM Başkanı Faruk Akbaş, Siyaset, Bürokrasi olmak üzere çok sayıda Urfalı açılışa katıldı.

 

Müftü İhsan Açık'ın ettiği dualarla açılışı yappılan tesis açık ve kapalı alanda aynı anda 1300 kişiye hizmet verecek. 

Kurak Urfa şartlarında adeta çöl ortasında bir vaha yaptıklarını belirten işletme sahibi Mehmet Yetim; "300 kişilik kapalı alan, 1000 kişilik açık alanla hizmet veriyoruz. Mini hayvanat bahçesi, çocuk parkurları ile çocuklar eğlenirken, aileler mistik bir havada yemek yiyebilecekler. Tesislerin açılışına katılan herkese çok teşekkür esiyoruz" dedi.

İşletme Müdürü Yahya yetim ise, kopmle bir tesis yaparak Şanlıurfalıların hizmetine sundukları için mutlu oldularını belirtti. 

 


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.