Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Yaya kaldırımlarında balık tezgâhları kuruluyor
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Yaya kaldırımlarında balık tezgâhları kuruluyor

Ekonomi

Batman'da kaldırımlara kurulan balık tezgâhları, vatandaşın kaldırımları kullanmasına engel olduğu için Batmanlıların tepkisine neden oldu.

Batman’da dükkânlarının önünde bulunan kaldırımları gelişi güzel işgal eden Batman esnafı, normalde kaldırımlarda yürümesi gereken yayaları caddelerde yürümeye zorluyor. 

Kaldırımları gelişi güzel işgal eden Batman esnafı, yayaların kaldırımdan değil de, cadde ve sokak ortasında yürümesine sebep oluyor. Batmanlılar uygulamadan rahatsız olduklarını belirterek canlarının tehlikeye girdiğini belirtiler.

Yeni Mahalle Balıkçılar Caddesinde bulunan balıkçı esnafı, kaldırım işgallerini hiçe sayarak satmak için balıklarını kaldırım ortasına kadar seriyor. Vatandaşlar kaldırımlara serilen balıklar yüzünden geçemeyince, çareyi sokak ortasında geçmeyi deniyor. Batmanlılar, bu keşmekeşliğin sokak ve caddede geçen arabaların yayalara çarpma tehlikesi ihtimalini yüksek tuttuğuna dikkat çekerek belediyeyi göreve çağırdı.  (Veysi Rüzgar-İLKHA)







Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.