Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Yapılandırma Taksitlerini Aksatanlara Son Şans
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Yapılandırma Taksitlerini Aksatanlara Son Şans

Ekonomi

Şanlıurfa Belediyesi İşletme ve İştirakler Müdürlüğü, borçlarını yapılandıran ve ödeme yapmayarak hakkını kaybeden mükelleflere bir şans daha verildiğini duyurdu.


Geçen yıl şubat ayında çıkartılan torba kanunla getirilen mali aftan yararlanarak borçlarını yapılandırdıkları halde taksitlerini aksattıkları için yeniden yapılandırma hakkını kaybeden mükelleflere yeni bir şans verildi. Aksattıkları taksitleri dört ay içerisinde ödeyen mükellefler af yasasından yararlanmaya devam edecekler.
Konu hakkında yazılı bir açıklama yapan Belediye Başkan Yardımcısı Emin İzol, "Taksitlerini aksattıkları için aftan yararlanma hakkını kaybedenler, birikmiş taksit borçlarını gecikme faiziyle 31 Ekim 2012'ye kadar yatırarak kalan borçları vadeli olarak ödeyebilecek" dedi.
Hakkını kaybeden mükelleflerin, ödemediği taksit tutarlarını, taksit vade tarihlerinden itibaren hesaplanacak geç ödeme zammı ile birlikte 31 Ekim 2012 tarihine kadar öderse, kanundan yararlanabileceğini belirten Başkan Yardımcısı İzol, "Ödemesini zamanında yapmayan ve aksatanlar ise hakkını kaybedecek. Birikmiş taksit borçları gecikme faizleriyle birlikte 31 Ekim 2012'ye kadar ödendiği takdirde kalan borçlar vadeli olarak ödenebilecek. Bu bir şanstır ve son fırsattır" diye konuştu.


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.