Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Viranşehirli çiftçiler yardım bekliyor
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Viranşehirli çiftçiler yardım bekliyor

Ekonomi

Viranşehir Köylerini, Çiftçilerini Kalkındırma ve Yardımlaşma derneğinde bulunan çiftçiler mağduriyetlerinin giderilmesini istediler.

Dernek binasında bulunan çiftçiler son zamanlarda Hububat desteklemelerinin yatırılmadığını belirterek mağduriyetlerinin giderilmesini istediler.
Düzenlenen Basın açıklamasını Zahireciler Derneği Başkan Yardımcısı Mustafa Benzer; "2011 yılından bu yanan hububat desteklemelerini almadıklarını, firma ve şirketlerin stopajların yatırılmadığı için mağdur olduklarını belirtti. Türkiye Cumhuriyet Devletinin 2009-2010 yılında çiftçilere verdikleri primlerin geri iade edilmesini talep ettiğini söyleyen Benzer, Mağdur olduklarını ve Şirketlerin devlete stopajların yatırmadığı yüzünden kendilerinin zor durumda olduklarını söyledi.
Benzer," Viranşehir'e gelen Devlet büyüklerimize kendi mağduriyetlerimizi ilettik. Fakat şimdiye kadar her hangi bir çalışmanın yapılmadığını görüyoruz. Şanlıurfa'dan 10 AKP'li milletvekilimiz var hepsine sorunlarımızı ilettik. Tamam, biz gerekeni yapıp size döneceğiz dediler ama şuana kadar hiç birinin bizlere ulaşmadığını ve kendilerine yardımcı olmadıklarını ifade etti.
Çiftçiler, Firmaların ve şirketlerin yatırmadığı stopajların faturasını devlet çiftçilerden kesiyor. Çiftçilerin mahsun olduğunu, Maliye beyannamelerinin mevcut olduğunu, hatta müstahsil makbuzlarının da matbaada resmi olarak basıldığını, devletin çiftçileri zor durumda bıraktığını söylediler.
Dernek binasında düzenlenen basın açıklamasına yaklaşık 30 çiftçi katıldı. Basın açıklaması 30 dakika sürdü.

Nurettin Karakış / Gapgundemi


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.