Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Viranşehir'e modern silo temeli atıldı
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Viranşehir'e modern silo temeli atıldı

Ekonomi

Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı tarafından Toprak Mahsulleri Ofisi Genel Müdürlüğünün Türkiye genelinde 300.000 ton kapasiteli Çelik Silo Yaptırma Projesi kapsamında Viranşehir’de 30.000 ton kapasiteli Çelik Silo ve Mısır Kurutma Tesisinin temel atma töreni gerçekleşti.

Tören eş zamanlı olarak Diyarbakır-Bismil merkezinden sinevizyon aracılığıyla Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Mehmet Mehdi Eker’in katılımıyla gerçekleştirildi. Temel Atma Töreninin gerçekleştirildiği Diyarbakır-Bismil, Konya-Çumra, Kırşehir-Mucur, Kırklareli-Babaeski, Çankırı-Merkez ve Şanlıurfa-Viranşehir tören alanlarına canlı bağlanan Bakan Eker yapılan tesislerin tüm Türkiye’ye hayırlı olmasını dileyerek ilerleyen dönemlerde 1.500.000 ton depolama tesisleri yapacaklarını belirtti. Şanlıurfa Vali Yardımcısı Soner Zeybek de tesisin ilçe için önemli bir yatırım olduğunu belirterek, Türkiye'nin verimli topraklarında benzer yatırımların sürmesini temenni etti.

 

Şanlıurfa’nın Viranşehir ilçesine bağlı Organize Sanayi Bölgesinde yer alan Çelik Silo ve Mısır Kurutma Tesisi temeli atma törenine Şanlıurfa Vali Yardımcısı Soner Zeybek, Şanlıurfa Milletvekili Mehmet Akyürek, AK PArti İl Başkan Yardımcısı İsa Kızıldemir, bir çok kurum amiri, yetkililer ve çiftçiler katıldı.


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.