Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Urfalı İşadamları Başarılı
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Urfalı İşadamları Başarılı

Ekonomi

Şanlıurfa Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Kaya, Şanlıurfalı işadamların her yerde başarılı çalışmalara imza attıklarını belirterek bununla gurur duyduklarını söyledi.



Aralarında İş Adamı Fethi Şimşek’inde bulunduğu İstanbul’da yaşayan Şanlıurfalı iş adamlarından oluşan heyet, Şanlıurfa Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Kaya’ya nezaket ziyaretinde bulundu.
Şanlıurfa’daki sivil toplum kuruluşları ziyaretleri çerçevesinde temaslarını sürdüren İş Adamı Fethi Şimşek ve beraberindeki heyet Şanlıurfa’nın çözüm bekleyen sorunları ile ilgili Başkan Kaya ile bir süre görüştü.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Başkan Kaya, Şanlıurfa’dan başarılı işlere imza atan iş adamlarının çıkmasının sevindirici olduğunu söyledi. Şanlıurfa’nın yetiştirdiği insanların her yerde olduğunu belirten Başkan Kaya; “ Şanlıurfa’mız çok başarılı insanlar yetiştirmiştir. Şanlıurfa’nın yetiştirdiği iş adamları Şanlıurfa’nın sorunlarını öğrenmek ve bunları çözüm üretmek için bizleri ziyaret etmiştir. Bununla gurur duyuyor ve tüm Şanlıurfalılar adına kendilerine teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.