Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Urfa’da Zabıta Fırın ve Baca Denetimi Yaptı
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Urfa’da Zabıta Fırın ve Baca Denetimi Yaptı

Ekonomi

Şanlıurfa'nın Haliliye ilçesinde bulunan fırınlarda hijyen, gramaj ve ruhsat denetimi yaparken, baca denetimlerini de ihmal etmiyor.

Haliliye Belediyesi zabıta ekipleri halk sağlının korunması kapsamında denetimlerine devam ediyor. Ekipler, ilçe genelinde fırınlarda hijyen, gramaj ve ruhsat denetimi yaparken, baca denetimlerini de ihmal etmiyor.

Haliliye Belediyesi Zabıta Müdürlüğüne bağlı ekipler ilçe genelinde halk sağlının korunması ve salgına yönelik alınması gereken tedbirlerin uygulanması için denetimlerine aralıksız devam ediyor. Ekipler bu kapsamda fırınlarda hijyen, gramaj, ruhsat kontrolü denetimleri yaptı. Denetimlerde kurallara riayet etmeleri yönünde uyarılarda bulunan ekipleri kurallara uymayan işletmelere cezai işlem uygulanacağını bildirdi.

Zabıta ekipleri ayrıca covıd-19 salgını ile mücadele çerçevesinde maske ve eldiven takılması yönünde uyarılarda bulunmaya devam ediyor.

Öte yandan Haliliye Zabıta ekipleri, özellikle yaz aylarında vatandaşların fırın bacalarından çıkan is ve dumandan rahatsız olmamaları adına baca kontrolü gerçekleştirdi. Ekipler, bacaların sağlıklı bir şekilde çalışıp çalışmadığını kontrol ederek, işletmecilerden bu konuda duyarlı olmaları istendi.


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.